Meny Stäng

Release av nya funktioner och vyer

Release av nya funktioner och vyer

Release av nya funktioner och vyer på vår hemsida är något vi jobbar ständigt med för att förenkla för er som kunder. Vårt mål med dina sidor är att du som beställare ska ha en tydligt och enkel översikt över dina beställda utbildningar och kompetenser.

Förenklat för dig som beställare

Du kan nu enkelt filtrera dina beställningar för att se olika statusar för dina beställda utbildningar. Du kan enkelt köpa tillval till dina beställda utbildningar, exempelvis förlängning och ytterligare provförsök, digitalt certifikat eller ID06 registrering. 

Under fliken: “Mina beställningar” ser du även om deltagaren har tillgång till utbildningen. Vill du få full koll på hur det går så kan du prova Certify it

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koll på utbildningsintyg och certifikat

Med vår tjänst Certify it har du enkel och snabb tillgång till certifikat och intyg. Du får automatiska påminnelser innan intygen förfaller för att kunna planera er verksamhet och undviker således stillestånd. Kundportalen är tillgänglig på alla dina uppkopplade enheter dygnet runt. Alla teammedlemmar har överblick över sina egna utbildningsintyg.

Certify it ger dig full koll på ditt teams certifikat och hjälper dig att hålla kompetensen uppdaterad

Full koll och administration över teamets utbildningar

Som administratör av teamet har du koll på teamets utbildningsstatus. Du kan sortera och välja om du exempelvis vill köpa förlängning eller om du vill se vilka utbildningar som snart går ut. 

Teamets alla certifikat och utbildningsintyg

Utbildningarna du beställt av oss registreras automatiskt utan att du behöver göra något. Vi vet att det är viktigt att hålla koll på alla certifikat och utbildningsintyg, vi har därför byggt så du kan lägga upp alla utbildningsintyg och certifikat ni har. Detta gör så du får full koll på teamets status, ni kan istället fokusera på det som är viktigt.  

Det finns en överskådlig sida för teamets kompetenser men även ett personkort för den enskilda individen där du ser status på personens utbildningar och certifikat.

Läs mer om certify it   Boka demo   3 månader gratis

Kompetensbanken