Meny Stäng

Digitize it

Digitala lösningar för effektiv kompetensutveckling

 

 

 

Digitala lösningar för effektiv kompetensutveckling

Gör er redo att möta en lärande framtid med Digitize it – en digital kompetensmiljö för ditt företag som skräddarsys med hjälp av lärplattform i moodle, molntjänst eller webbutbildning. 

Verktyg för kompetensutveckling

Idag ställs vi inför nya utmaningar arbetslivet igenom och många talar om behovet av ett livslångt lärande. Tydligt är att kompetens får en allt viktigare roll för företaget. En digital lösning eller en digital kompetensplattform ger den effektivitet och den struktur som behövs för ett metodiskt arbete med kompetensutveckling. 

Digitize it

  • Företagsanpassad digital kompetensmiljö 

  • Struktur och tidsbesparing

  • Egna analyser och utvärderingar

  • Underlag för revisorer

  • Utbildningar i egen kompetensplattform

 

Digitala kompetenslösningar för ditt företag

Digitize it rymmer olika digitala lösningar som anpassas och kombineras efter företagets kompetensbehov. I dagsläget erbjuder Vericate lärplattform – LMS, molntjänst, och webbutbildningar.

Vi har också möjlighet att utveckla en API-lösning som gör det möjligt att nyttja er nuvarande it-miljö. Kontakta oss om du vill veta mer!

 

Molntjänst

Erbjud företagets utbildningar i er egen it-miljö. Vår molntjänst ger lägre utbildningskostnader, säker hantering och trygghet i att den senast uppdaterade utbildningen alltid är på plats. 

KÖP MOLNTJÄNSTEN

Webbutbildning

Med en företagsunik webbutbildning stärks varumärket och era produkter. Vericate erbjuder pedagogiskt upplägg och verktygen som tar er från start till mål.

 

JAG VILL VETA MER

LMS 

Gör plats för kompetensutveckling med en egen digital kompetensplattform. Vericate LMS är ett  Moodle-system rikt på funktionalitet och möjlig att implementera oavsett it-kapacitet.

JAG VILL VETA MER

En kompetensplattform som levererar säkerhet och respekt 

För SafetyRespect, specialister på fallskydd, är kompetens en kärnfråga. Teknisk expertis är en självklar del av erbjudandet till kund – idag även i form av utbildningar. Allt kring utbildningsfrågor måste finnas på plats och fungera. 

LÄS HELA ARTIKELN

Kostnadsfritt WEBINAR om kompetens

Välkommen till våra webinar om kompetens – ett enkelt och konkret sätt att ta del av kompetenslösningar som kan utveckla ditt företag.

 

visa teman & datum

🌞 Sommar och semester 🌞

Från och med 7/7 till 5/8 har vi semester och därmed begränsad support. Du kan beställa och genomföra din utbildningar som vanligt.

Trevlig sommar!
close-link