Meny Stäng

Så fungerar Vericates utbildningar.

Öka kompetensen med utbildning

Vericate erbjuder utbildningar inom branscherna skog, bygg & anläggning, transport och teknik men också utbildningar som är helt branschneutrala. Vi har lång erfarenhet av att sätta upp olika typer av utbildningar och kan hjälpa ditt företag att utforma den utbildning ni behöver.

Läs mer om våra branschutbildningar här nedan eller gå vidare direkt till vår webbshop om du vet vilken utbildning du ska ha.

KÖp utbildning

 

Lärarledd, webb eller blended

Vericate håller lärarledda utbildningar på flera orter runt om i Sverige. Vi erbjuder också många webbutbildningar för dig som vill eller behöver delta i en utbildning på distans. Behöver ni ett utbildningspaket kan en effektiv lösning ofta landa i en kombination av lärarledda utbildningar och webbutbildningar, ett utbildningsupplägg vi kallar “blended”.

Har du funderingar över vilket upplägg som skulle vara bäst för er, kontakta oss på Vericate, så hjälper vi er med ett hållbart och smart upplägg.

CHECKLISTA – utbildningar

  • Om möjligt, ta reda på vilken kompetens ni har innan ni köper utbildning.

  • Gör upp en utbildningsplan över vilka utbildningar ni ska gå och när.

  • Kräv ett intyg efter varje kurs och förvara det så att ni enkelt kan kolla utgångstider för behörigheter.

 

Enklare hantering av utbildningar?

Använd någon Vericates kompetenslösningar för att enklare hantera kompetensarbetet. I dagsläget erbjuder Vericate tjänster för att verifiera kompetens, hålla koll på intyg och behörigheter och digitala lösningar för en egen kompetensmiljö.