Meny Stäng

We verify and educate

Vericate finns till för att hjälpa företag bygga rätt kompetens idag och imorgon.  Vi erbjuder utbildningar, verktyg och metoder för att möta kompetensutmaningen. 

Snabbare förändringar i omvärlden ställer oss idag inför en ny kompetensutmaning – att fortsätta lära arbetslivet igenom.

Vericate erbjuder tjänster som underlättar kompetensarbetet. Hos oss kan du få hjälp att hitta rätt utbildning, planera och verifiera kompetens,  hantera all utbildningsdokumentation eller  hitta lösningar för att jobba mer metodiskt och strukturerat med kompetensen i ditt företag. 

Vi tror inte på onödiga utbildningar

I hjärtat av vår verksamhet finns en grundläggande tanke om verifierad kompetens som mäter den verkliga kompetensen i företaget. Med koll på den kompetens som finns kan ni också få koll på den kompetens som verkligen behövs. Vi vill hjälpa våra kunder att hitta smarta och kostnadseffektiva kompetenslösningar. 

Kompetenskoll utvecklar dig och företaget

Vår vision

Vi skapar hållbara kompetenslösningar som utvecklar svenska företag. 

Vi som jobbar på Vericate består av ett team med pedagogiskt och tekniskt kunniga medarbetare som varje dag gör vårt allra bästa för att förenkla våra kunders vardag lite till. Vi kombinerar moderna webbaserade kompetenslösningar med pedagogik och erfarna utbildare.  

Mindre tid på administration och krångel

Den stora vinsten för ditt företag att anlita oss är att ni behöver lägga mindre tid på administration och krångel. Ni får mer tid för kärnverksamheten och era kunders behov. 

Fråga om kompetens?

Fråga om kompetens? Kontakta oss.

KONTAKTA OSS PÅ VERICATE

Hitta din kompetenslösning