15 Jan

Vericate förstärker kundupplevelsen med ny webb

Pressmeddelande  •  2015-01-15 11:26 CET

Ulf håller i utbildning - Vericate AB

Östersundsbaserade Vericate AB lanserar ny webb i syfte att förenkla administrativ hantering och samtidigt förstärka kundupplevelsen. Den nya webben kommer innehålla en plattform för kommunikation mot media och en webbshop, samtidigt får sajten mer utrymme för rörlig media med integration av sociala medier. Den nya webben kommer att ha tydligare och mer uppdaterad information. Webbshopen ska erbjuda kunderna ett enklare sätt att betala utbildningar och kurser.

Vi förstärker kundupplevelsen samtidigt som vi förenklar det administrativa i leveransen. Med den nya sajten kommer kunderna ges möjlighet att betala utbildningar direkt på webben, säger Torbjörn Bäckström, VD på Vericate. Vi tror att den nya webben kommer förstärka helhetsupplevelsen för både kunder och leverantörer.

Sajten lanseras idag, den 15/1 och finns att besöka på www.vericate.se

Vericate erbjuder kompetens inom verifiering och utbildning till företag och organisationer där fordon utvecklas, används eller underhålls. Vi vill vara en långsiktig partner som tillsammans med kunden hittar lösningar för en bättre kvalitet och ökad kompetens.

Vericate har sitt säte på Stadsdel Norr i Östersund, men verkar över hela Sverige.

Vi har unika resurser och kompetenser till vårt förfogande.

Mer om oss hittar du på vår hemsida www.vericate.se

Privacy Preference Center

Cookies

Vi använder cookies för följande användningsområden på vår webbplats:

Statistik
Cookies som används för att kunna räkna antalet användare och analysera trafiken.

Skydd
Cookies som används för att skydda sajtägaren eller användaren mot t.ex. spam eller missbruk.

Prestanda
Cookies som används för att göra funktioner snabbare eller minska belastning på system.



Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar.

PHPSESSID

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?